Business
Advisory

Activități de advisory pentru companii ce caută suport și consiliere în dezvoltarea afacerilor.

Business Advisory

De-a lungul carierei de peste 20 de ani în industria financiară şi a consultanţei de business am acumulat o bogată experienţă în domenii precum: business strat-up, planificarea afacerii, managementul proiectelor de investiţii, analiza fezabilităţii afacerii, business planning.

Board Advisory

Activitati de advisory și consiliere pe care le ofer bordurilor de management și/sau founderilor unor startups sau companii mici și medii aflate pe un trend de creștere și care caută suport și consiliere în dezvoltarea afacerilor. Cu titlu orientativ, temele pe care le propun sunt în zona:

Modelul și strategia de business.

Operațional, tools de analiza și indicatori de activitate, tools controlling.

Management financiar tools pentru analiza și monitorizare indicatori financiari: profitabilitate, rentabilitate, solvabilitate pentru ca Boardul să poată lua decizii corecte și eficiente.

Strategic noi direcții și parteneriate strategice.

Networking

Sindicalizare runde
de investiții

Dispun de know-how și experiență în sindicalizarea de investiţii. În funcţie de tipul de proiect startup pot asigura suport în sindicalizarea rundelor de pre-seed sau seed capital.

Analize Cost-beneficiu

Analiza cost-beneficiu este un instrument analitic, utilizat pentru a estima din punct de vedere al beneficiilor şi al costurilor impactul socio-economic datorat implementării unui anumit proiect de investiţii. Analiza cost-beneficiu presupune realizarea unei analize financiare, întocmite din punctul de vedere al beneficiarului, cu scopul de a demonstra necesitatea intervenţiei prin fonduri nerambursabile, şi a unei analize economice, aceasta urmărind să reflecte beneficiile generate de proiect pentru societate (economice, sociale, de mediu).

Consultanță Francizare Business

Consiliere în strategia de francizare a afacerii și realizarea documentației necesare.

Testimoniale


Ce spun cei cu care am lucrat

Parteneri