Un altfel de
Mentor

Te ajut să-ți scalezi afacerea și
să-ți atingi obiectivele.

Ce este și de ce ai nevoie de
un Business Mentor?

Un business mentor este o persoană cu experienţă semnificativă în business şi investiţii, cu un cumul de experienţe în diferite proiecte şi companii din diferite domenii de activitate şi care de-a lungul carierei sale profesionale s-a confruntat cu toate situaţiile şi provocările pe care urmează să le întămpine un tănăr antreprenor. Mentorul are o viziune integrată şi globală asupra businessului contribuind activ la dezvoltarea antreprenorului cu care lucrează şi implicit la dezvoltarea afacerii antreprenorului.

Un business mentor transferă know-how-ul său antreprenorului şi îl ajută sa obţină controlul asupra businessului tău şi să-şi profesionalizezi afacerea, învăţând din cazuri reale şi experienţele mentorului.

Un business mentor nu va lua decizii pentru afacerea antreprenorului dar îl ajută prin experienţa sa şi prin instrumentele implementate ca antreprenorul să construiască un business sustenabil cu propriile sale resurse şi pe specificul businessului său. Nu în ultimul rând, un bun mentor ajută dincolo de palierul profesional la maturizarea şi dezvoltarea încrederii la nivel personal pentru antreprenorul mentorat. Relaţia mentor – antreprenor se bazează pe încredere, transparenţă şi prietenie.

De ce Florin?

Experiența mea de peste 20 de ani ca şi consultant de afaceri, investitor și antreprenor mă ajută să furnizez consultanță în afaceri și mentorat de business. În ultimii 3 ani am investit în 5 companii startup, fiind un business angel activ și Board Advisor pentru mai multe companii. De asemenea, am avut un rol activ în sindicalizarea mai multor runde de seed capital în zona Clujului.

Te ajut să:

Dezvolți o strategie de afaceri puternică

Să consolidezi un model de afaceri care se potrivește ideii tale de afaceri

Construiești instrumente organizaționale eficiente (relațiile dintre management, echipa, acționari)

Implementezi instrumente de management financiar, cum ar fi: BVC, fluxul de numerar, indicatori financiari, indicatori de activitate

Dezvolţi parteneriate strategice

Identifici soluţii de finanțare

Dezvolţi un bun networking

Structura Programului de Mentorat

01

Modul 1: Viziune, Misiune, Valori

Împreună o să identificăm elemente care stau la baza afacerii tale. Viziunea, Misiunea și Valorile companiei.

02

Modul 2: Produs

Parcurgem împreună toți pașii necesari pentru identificarea propunerii de valoare și definirea produsului/serviciului, creăm scenarii de dezvoltare, work flow, etc.

03

Modul 3: Segmente de piață

Aici discutăm despre identificarea publicului țintă, segmentele de piață și criteriile specifice fiecarui grup țintă. Analiza modele de business (B2C vs B2B)

04

Modul 4: Management operațional

Dezvoltăm organigrama companiei, job description, flux operațional cu evidențierea resurselor utilizate în fiecare etapa din flow. Acest modul îți va aduce claritate în companie.

05

Modul 5: Strategia Go To Market

Ghidare în elaborarea strategiei de marketing, identificarea principalelor canale de business, dezvoltarea de parteneriate strategice, politica de pricing, strategia de promovare și instrumentele utilizate.

06

Modul 6: Management Financiar

Vei învăța să te folosești de cele mai importante tool-uri: BVC, Cash Flow, Indicatori financiari. Identificăm setul de indicatori relevanți pentru tine cât și sursele de finanțare potrivite. Vei prelua controlul afacerii tale!

Durata și modul de organizare al ședințelor

Durata programului

Programul de mentorat are o durată de până la 6 luni, această perioadă poate varia de la un antreprenor la altul, dat fiind faptul că acest program este personalizat. Vom aborda împreună diferite teme în fucție de specificul afacerii tale și în funcție de nevoile și obiectivele tale. Structura programului de mentorat este una flexibila și ajustată în funcție de profilul, maturitatea și nevoile tale.

Organizarea ședințelor

După înscrierea și acceptarea în programul de mentorat, o să stabilim împreună un calendar de întâlniri, modul de lucru, agenda și instrumentele utilizate. Estimativ ne propunem întâlniri 1:1 de două ori pe lună. Fiecare ședință durează estimativ 2 ore, la care se adaugă activitățile (orele) dedicate săptămânal (mailing, skype, current operational topics, networking).

Înscrie-te în program

Trebuie doar să complectezi formularul de mai jos iar eu te voi contacta în cel mai scurt timp

Întrebări frecvente.

De ce să fie Florin mentorul meu?
 • Implicarea în peste 100 de proiecte investiţionale din perspectiva managementului de proiect şi a consultanţei de business
 • Investiţii într-un număr de 5 startupuri locale în ultimii 3 ani (în domenii precum ecommerce, distribuţie, fintech, healtcare)
 • Peste 20 de ani experienţă pe piaţa de capital din România
 • Experienţă în diverse domenii de activitate conexe: consultanţă de afaceri, evaluarea afacerilor, project financing, dezvoltarea şi managementul proiectelor, sectorul bancar, fuziuni şi achiziţii.
 • Un network solid şi un sistem de parteneriate cu specialişti reputaţi din diferite segmente ale spectrului economic.
 • Nu în ultimul rând profilul uman și experiența de viață ☺
Acest program este potrivit pentru mine?
 • Programul se adresează persoanelor care au aspiraţii antreprenoriale şi de independenţă financiară. In mod deosebit tinerilor care doresc sa se lanseze în antreprenoriat sau care au deja un startup.
 • Ținând cont că activitatea de mentorat este o activitate 1:1 îmi rezerv dreptul de a selecta persoanele cu care colaborez. 
 • Vom planifica împreună calendarul programului și structura în funcție de profilul și experiența ta, dar și în funcție de obiectivele și nevoile tale.
Cum sunt organizate ședințele și unde au loc întâlnirile?
 • După înscrierea și acceptarea în programul de mentorat, o să stabilim împreună un calendar de întâlniri, modul de lucru, agenda și instrumentele utrilizate. Estimativ ne propunem întâlniri 1:1 de două ori pe lună. 
 • Fiecare sesiune individuală de mentorat durează estimativ două ore, la care se adaugă activitățile (orele) dedicate săptămânal pentru teme, mailing, operational topics, networking).
 • Ne întâlnim în locuri stabilite de comun acord (Hub pentru antreprenori, Biroul tău sau altă locație mai putin formală, în funcție de preferințe și contextul sesiunii) 
Programul se poate personaliza specific pe nevoile afacerii mele?
 • Structura programului de mentorat este una flexibilă și ajustată în funcție de profilul, maturitatea și nevoile tale.
 • Vom aborda împreună diferite teme în funcție de specificul afacerii tale și în funcție de nevoile și obiectivele tale.
Care este durata programului?
 • Programul de mentorat are o durată de până la 6 luni, acesată perioadă poate varia de la un antreprenor la altul, dat fiind faptul ca acest program este personalizat.

Testimoniale


Ce spun cei cu care am lucrat

Parteneri