STARTUP AIR o experiență reușită alături de antreprenori faini și mentori dedicati

În intervalul februarie – iunie 2019 am avut o experienta reușită de Mentor în cadrul proiectului Startup Air alături de oameni faini atât antreprenori cât și mentori. 

 

Lavinia Cobrea, Coordonator Partener & Mentor, ne distăinuie câteva idei după această experiență.


 Am avut oportunitatea să fac echipă cu Florin în ultimul an în cotextul a două proiecte de tipul România Startup Plus prin intermediul cărora ne-am propus să găsim și să sprijinim antreprenori debutanți cu potential bun de dezvoltare din regiunea noastră. Florin și-a adus aportul la creșterea noilor afaceri de pe poziția de Mentor și dupa aproape 9 luni în care a lucrat cu 10 antreprenori din diverse domenii de activitate s-a dovedit că această poziție i se potrivește ca o mănușă. A fost o încântare să vedem cum afacerile mentorate ajung să crească și să se transforme de la stadiul de idee la acela de MVP sau plan  de afaceri documentat cu acțiuni concrete de validare în piață iar oamenii din spatele ideilor se maturizează și prind curaj să tindă spre mai mult și mai bine după discuțiile și sesiunile de feedback cu el. 

Mai mult decât atât, am avut și eu de învățat de la el în timpul câtorva sesiuni de mentorat la care am participat împreună. Am putut observa cum planurile de mentorat gândite de la început pot fi transpuse cu perseverență în dialog bine structurat și în sesiuni de feedback constructive având ca scop dezvoltarea paralelă a afacerii și a antreprenorului din spate. 

Pasiunea și deschiderea aduse în ecuație de Florin au contribuit de o manieră determinantă la construirea și consolidarea relației de încredere între mentor și mentorat, ingredient cheie pentru succesul unor astfel de activități. 

Mulțumesc pentru o colaborare reușită și sper să găsim cât mai repede viitorul context care să ne permită să lucrăm iarăși împreună. 

 

A fost o bună oportunitate pentru mine să-mi dezvolt abilitățile și experiența în activitatea de mentorat. Mulțumesc managerilor proiectului Laviniu Chiș și Lavinia Cobrea pentru oportunitate.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of