Un altfel de mentor

Sunt foarte recunoscător pentru acest moment de lansare a noului meu website şi de asemenea a programului de mentorat propriu. Este un moment de validare a transformărilor pe care le-am parcurs în ultimii ani pe plan profesional dar şi uman. Un cumul important de experiențe adunate în cei peste 22 de ani de experienţe profesionale mă ajută să aduc plus valoare tinerilor dornici să devină independenţi şi să dezvolte proiectele inovative în care cred şi de care ecosistemul nostru antreprenorial are mare nevoie. 

 

Dar nu este vorba doar de experienţa mea profesională, ci este în bună măsură vorba de chemarea pe care o am pentru acest tip de activitate, un “contract sacru” pe care l-am asumat, acela de a ajuta oameni care doresc să dezvolte lucruri importante, cu pasiune şi determinare, cu şi pentru oameni.

 

De ce un “altfel de mentor”? Pentru că într-o lume a aparenţelor, a comportamentului uman reactiv la exterior, a competiţiei exacerbate între oameni, fără raţiune şi limite, a rezultatelor obţinute rapid şi prin orice mijloace  eu continui să cultiv valori şi să am o abordare sinceră, deschisă şi constructivă cu cei care lucrez şi pe care am convingerea că-i voi influenţa decisiv în evoluţia lor profesională dar şi personală. 

 

Sunt adeptul ideii de echipă, parteneriat și asociere între oameni cu valori și aspirații comune. Împărtăşesc cu fiecare ocazie pe care o am această convingere a mea şi cred mult în lucrurile făcute în echipă, cu și pentru oameni. În opinia mea, proiectele care strâng oameni având doar un obiectiv material nu sunt de durată. Drive-ul material este important în orice inițiativă dar nu este suficient!

 

Cred in formarea unei noi clase de Leaderi oneşti, cu viziune, experienţe şi valori care să atragă oamenii si să armonizeze echipe, structuri, parteneriate; Leaderi oneşti şi dedicaţi care nu copiază modele importate cu usurinţă de afară.

 

Ultimii ani de experienţe mi-au întărit convingerea că “Investiția în oameni și în relații durabile este de departe cea mai importantă investiție pe care avem posibilitatea să o facem în viaţă”. Este unul din principiile care mă ghidează în business dar şi in viaţă în general.

 

Mulţumesc prietenilor care îmi sunt aproape şi care m-au influenţat pe acest drum, şi nu sunt puţini ☺. 

 

Mulţumesc partenerilor care m-au ajutat în acest proces de evoluție în plan profesional şi nu numai:

@Primainvest

@Blugento

@Telios

@Deveo

@Cluj Hub

@ClujStartups

@BPFCapital 

@SmartRaden

@IFB Finwest

@Ugears Romania 

@StartupAir

@TransilvaniaStartup  

@Noi Antreprenori

@Uny

@HostRiver

@Alegria

@Proptech

@Onin

@Transilvania Angels Network

@HotPixel Studio

 

Nu în ultimul rând aş dori să mulţumesc prietenilor şi partenerilor mei Ana de la Agenţia de web design UNY şi Flaviu de la HostRiver , care au făcut posibilă lansarea acestui site.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of